Od kilku dni na forum występuje problem z nachodzeniem tekstu na grafiki (przykładowy post).
Jest szansa na naprawienie tego, bo miejscami post jest całkowicie nieczytelny.
Od kilku dni na forum występuje problem z nachodzeniem tekstu na grafiki (przykładowy post).
Jest szansa na naprawienie tego, bo miejscami post jest całkowicie nieczytelny.
Pany, błąd występuje już od ponad tygodnia. Wiadomo może już coś w tym temacie?
Tak, że pracujemy nad nimJedną część już udało się naprawić, została ta gorsza
Sezon urlopowy ...
![]()
A nie jest to spowodowane przypadkiem tym, że skrypt wrzuca do postów zdjęcia o zbyt dużej rozdzielczości? (tak tylko strzelam)
Witam, nie linczujcie tylko podpowiedzcie![]()
Gdzie jest guzik oznacz wątki jako przeczytane ???
Szukam i nigdzie nie widzę![]()
Forum/Kategorie/Zaznacz wszystkie przeczytaneMario8 napisał: Witam, nie linczujcie tylko podpowiedzcie![]()
Gdzie jest guzik oznacz wątki jako przeczytane ???
Szukam i nigdzie nie widzę![]()
![]()
Kolejny błąd, może nie na samym forum, ale w systemowych wiadomościach prywatnych.
Kiedy przychodzi PW z informacją o zaproszeniu do znajomych, linki w tej wiadomości się nie parsują. Wygląda to tak:
Nazwę usera oczywiście zmieniłem na przykładową.Kod:user
Do tego teraz zauważyłem, że jest literówka w słowie "zaprszeniami".
Dziękuję za uwagę.
To ja jeszcze dodam, że na głównej stronie forum numery stron poszczególnych wątków po ostatnich zmianach są ścięte. Przynajmniej w Chrome.
Na FF też (sprawdzone na kilku komputerach, na różnych systemach operacyjnych).Cichy napisał: To ja jeszcze dodam, że na głównej stronie forum numery stron poszczególnych wątków po ostatnich zmianach są ścięte. Przynajmniej w Chrome.
Poprawka:
Na Linuksie na forum jest ok, ale już po wejściu w temat, na samym dole, gdzie jest wyświetlona liczba stron, już ten błąd występuje.
Nowe funkcje nowej Kunneny nie koniecznie są dopracowane. Co do pościnanych cyferek wiemy o tym, jest to kwestia dostosowania szablonu
Znajdź Nas Na: